Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia entrarà en l’etapa de la represa a partir de demà divendres

Santa Eulàlia entrarà en l’etapa de la represa a partir de demà divendres

18/06/2020

Aquest nou període estarà regulat des del Govern de Catalunya a través del Procicat

A partir de demà divendres, dia 19 de juny, Catalunya entrarà en l’anomenada etapa de la represa. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha signat un decret en que es posa fi a la fase 3 del desconfinament imposada des del govern espanyol i on la nova etapa de la represa es regularà completament des del Govern de Catalunya a través del Procicat.

Aquesta nova etapa implica que la ciutadania ha d'adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la infecció de la COVID-19, així com la pròpia exposició a aquests riscos, i ha d'adoptar les següents mesures de bàsiques de protecció individual i col·lectiva:

- Higiene freqüent de mans.

- Higiene de símptomes respiratoris (evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se la cara, nas i ulls).

- Manteniment de grups de convivència habitual al més estables possible, minimitzant els contactes socials diaris per evitar la multiplicació de possibles cadenes de transmissió.

- Distància física interpersonal de seguretat.

- Ús de mascareta quan no sigui possible mantenir la distància física interpersonal de seguretat.

- Preferència pels espais a l'aire lliure per a la realització d'activitats.

- Ventilació correcta dels espais tancats.

- Neteja i desinfecció de les superfícies.

A més a més, a partir del 25 de juny ja no hi haurà limitacions d’aforament, sinó que es tindrà en compte que la distància física de seguretat a l’interior dels locals ha de ser de 2,5 m2 per persona i a l’exterior d’1,5 metres.

Arxivat a: General
Etapa de la represa
Etapa de la represa