Portada > Actualitat > Notícies > Tret d'inici de les obres de reparació exterior de La Font del Rieral

Tret d'inici de les obres de reparació exterior de La Font del Rieral

23/07/2020

Està previst que les obres finalitzin en 7 mesos

Aquest dimecres s'ha donat el tret d'inici de les obres de reparació de la coberta de l'edifici La Font del Rieral. Dilluns l'Ajuntament de Santa Eulàlia va signar l'acta de replanteig que ha adjudica finalment els treballs a l'empresa Coprhosa, amb un pressupost de 315.498,73 euros IVA inclòs, tot i que la Junta de Govern ja va adjudicar les obres el passat 14 de maig. Està previst que els treballs de reparació tinguin una durada aproximada de 7 mesos i finalitzaran entre el desembre i el gener de l'any vinent.

L'inici d'aquestes obres arriba després d'un procés judicial que va enfrontar l'Ajuntament de Santa Eulàlia amb l'empresa constructora pels defectes de construcció que presentava l'edifici. Un cop superat aquest procés, dues licitacions desertes han endarrerit les obres fins a hores d'ara.

Actualment la regidoria de Participació Ciutadana treballa en un procés participatiu que ajudarà a definir l'ús de l'edifici que podria veure la llum abans de finalitzar l'any.

Inici de les obres de La Font del Rieral