Portada > Actualitat > Notícies > L'11a edició de la Fira del Tomàquet ja té data

L'11a edició de la Fira del Tomàquet ja té data

25/08/2020

El Centre Cívic La Fàbrica acollirà la fira el pròxim diumenge 20 de setembre

S'acosta l'11a edició de la Fira del Tomàquet del Vallès. El pròxim 20 de setembre ha estat la data escollida pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Eulàlia, juntament amb la resta d'entitats organitzadores, per dur a terme la fira. L'escenari, com de costum, serà el Centre Cívic La Fàbrica, sobretot el Pla 1 d'octubre, a l'exterior. 

La cita d'enguany es veurà afectada per la situació anòmala que vivim aquest 2020, és per això que la fira durarà només un matí, de 9h a 14h, i les activitats es veuran reduïdes a les visites a l'hort de l'Espelt i a dos tallers que es realitzaran a l'exterior del centre cívic, tot seguint les mesures d'higiene i seguretat.

La Fira del Tomàquet del Vallès, que s'havia de celebrar el passat mes de juliol, va veure's ajornada per la situació sanitària i també per l'afectació de gran part de les tomaqueres pel fong míldiu, que en va malmetre la majoria. 

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana recorda que cal seguir les mesures de seguretat pertinents en espais públics. De la mateixa manera, es posa de manifest que qualsevol acte organitzat per l'Ajuntament està subjecte a canvis de format o anul·lacions si la situació sanitària ho requereix

Arxivat a: General
Fira del Tomàquet 2020
Cartell Fira del Tomàquet 2020