Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament ofereix una formació en l'ús del certificat digital, la signatura electrònica, l'IdCat Mòbil i els tràmits en línia

L'Ajuntament ofereix una formació en l'ús del certificat digital, la signatura electrònica, l'IdCat Mòbil i els tràmits en línia

31/08/2020

El taller es divideix en dues sessions, una per a ciutadania i entitats i l'altra per a empreses i autònoms

L'Ajuntament de Santa Eulàlia posa en marxa una formació gratuïta dirigida a la ciutadania, les entitats, les empreses i les persones autònomes. Es tracta d'un curs d'utilització simple i eficient del certificat digital, la signatura digital, la identificació digital IdCat Mòbil i els tràmits en línia en general.

Aquest curs es divideix en dues sessions, els dies 17 i 24 de setembre. En l'horari de 10h a 11:30h es dirigirà a les empreses i les persones autònomes. En canvi, per a les entitats i la ciutadania en general s'impartirà de les 18h a les 19:30h. 

El curs s'emmarca dins el Pla d'Acció contra la Covid-19, ja que apropa els tràmits en línia, i per tant no presencials, a tota la població. A més a més, la formació orientada a les empreses i persones autònomes també compta amb un apartat dedicat a la tramitació de factures online, molt present ja a l'administració pública.

El taller, a càrrec de de Núria Gil Martell de l'empresa Akuaba SL, s'imparteix de manera gratuïta i de forma telemàtica, a través de l'ordinador. Per apuntar-se, cal enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant:

  • Nom i cognoms de la persona
  • Nom de l'entitat o l'empresa, si s'escau
  • Telèfon de contacte
  • Correu electrònic
  • Municipi

Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Curs certificat digital per a entitats i ciutadania
Curs certificat digital per a empreses i persones autònomes

Arxius adjunts