Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia canvia d'horari: ara, als matins

El CAP de Santa Eulàlia canvia d'horari: ara, als matins

16/10/2020

A partir del pròxim dilluns 19 d'octubre el centre del Rieral passarà d'obrir les tardes a obrir els matins

L'Institut Català de la Salut, òrgan responsable i gestor dels Centres d'Atenció Primària, ha informat que a partir del proper dilluns 19 d’octubre, es modifiquen els horaris d’atenció del CAP Santa Eulàlia de Ronçana i del CAP Bigues i Riells.

Pel què fa a les instal·lacions del nostre municipi, el CAP Santa Eulàlia de Ronçana obrirà els matins, de 8 a 15h. Les atencions fora d’aquest horari es realitzaran al CAP Bigues i Riells (laborables de 13 a 20h). Al seu torn, el CAP del poble veí obrirà només les tardes.
En casos d’urgència cal trucar al 061 i, per a emergències, al 112.

Per contactar amb el centre, es pot fer de les següents maneres:

  • - Enviar un missatge a través del web de programació de visites ics.gencat.cat (aquest web de programació de visites compta amb un espai exclusiu que permet demanar cita prèvia per vacunar-se contra la grip.)
  • - A través de La Meva Salut i l’eConsulta
  • - Per telèfon: 93 326 89 01 (programador de visites) o bé al 93 844 95 37 (CAP Santa Eulàlia)
Canvi d'horari al CAP