Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament convoca una plaça d'electricista amb contracte temporal

L'Ajuntament convoca una plaça d'electricista amb contracte temporal

13/11/2020

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir del dia següent de la publicació de l’anunci de la convocatòria al DOGC

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria per la cobertura amb contracte temporal de relleu d'una plaça d'oficial de 1a electricista.

La jornada laboral és de 28 hores setmanals (80%) amb el salari base del grup C2, amb un plus de conveni de 7.637,84 euros bruts anuals. La durada del contracte serà fins a la jubilació ordinària de la persona substituïda.

Els aspirants hauran de presentar el model d'instància de sol·licitud adjunt a aquesta pantalla, que tindrà efectes de declaració responsable de que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la convocatòria. Caldrà adjuntar a la sol·licitud: fotocòpia del DNI, fotocòpia de la titulació exigida, document acreditatiu de l'exempció de la realització de les proves de coneixements de les llengües si s'escau, resguard del pagament dels drets d'examen i Currículum Vitae. L'acreditació documental dels mèrits que s'al·legui a la fase de concurs s'haurà de presentar juntament amb la sol·licitud.

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el procés selectiu serà de vint dies naturals comptats a partir del dia següent de la publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC. Tanmateix es publicarà la convocatòria i les bases íntegres en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

Podeu consultar l'anunci complet al document adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
Convocatòria plaça d'electricista

Arxius adjunts