Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia edita l'Anuari 2020 i el Calendari 2021

L'Ajuntament de Santa Eulàlia edita l'Anuari 2020 i el Calendari 2021

04/01/2021

El calendari recull imatges de diferents paisatges del poble, fetes per l'associació SER Foto

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat, un any més, l'Anuari de 2020 i el Calendari de 2021, que ja s'han repartit a totes les cases del municipi.

El Calendari inclou les festes i activitats previstes per aquest any, les quals es podran dur a terme segons l'evolució de la pandèmia. La Covid-19 també ha marcat algunes dates d'actes concrets, que s'han hagut de moure o endarrerir, esperant que es puguin celebrar més endavant. La 17a edició del Calendari es titula "Indrets" i recull imatges de diferents paisatges de Santa Eulàlia i a diferents hores del dia. Cada mes inclou una foto d'un racó del poble, com la bassa de Can Falgar, el riu Tenes o la font de Sant Cristòfol, i un refrany o una dita relacionada amb la climatologia. L'associació SER Foto ha estat l'encarregada de fer les fotografies i una seixantena d'empreses del municipi han col·laborat en l'edició del calendari.

La setmana passada també es va fer arribar a totes les llars de Santa Eulàlia l'Anuari 2020, l'almanac del teixit associatiu que arriba a la 58a edició. La publicació fa un repàs a l'activitat de les associacions al llarg de l'any, en un 2020 marcat per la pandèmia i en el qual no s'han pogut celebrar la gran majoria d'activitats previstes. La portada de l'Anuari és una imatge de la remodelació de l'antiga biblioteca com a nou espai audiovisual i plató per Canal SET. Francesc Turrillo, excap de la Policia Local, jubilat l'estiu passat, és el protagonista de l'entrevista que cada any dona veu a un personatge destacat del poble.

Arxivat a: General
Anuari 2020
Calendari 2021