Portada > Actualitat > Notícies > Suspesa la projecció de la primera pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí

Suspesa la projecció de la primera pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí

12/01/2021

L'espectacle infantil de La Fàbrica del mes de gener es posposa al 13 de febrer, pendent de l'evolució de la pandèmia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia ha suspès la projecció de la primera pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí, prevista per aquest diumenge 17 de gener al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica, a causa de la situació sanitària per la Covid-19. El film "Uno para todos" havia d'obrir el Gaudí a Santa Eulàlia, també conegut com a Circuit de Cinema Català, un circuit estable de projeccions que té per objectiu apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.

La segona pel·lícula del circuit està prevista pel mes de febrer, però la projecció també queda subjecta a l'evolució de la pandèmia i a les mesures que estiguin vigents en aquell moment.

Així mateix, l'espectacle infantil que havia de tenir lloc aquest dissabte 16 de gener a La Fàbrica es posposa a mitjans de febrer, data també per confirmar d'acord a l'evolució de la situació sanitària.

Cicle de Cinema Gaudí