Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot demanar el vot per correu a les eleccions del 14F

Ja es pot demanar el vot per correu a les eleccions del 14F

28/01/2021

Fins el 5 de febrer es pot sol·licitar a Correus per poder votar sense sortir de casa

Aquelles persones que ho desitgin, ja poden sol·licitar el vot per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Com fer-ho?

PAS 1: Sol·licitar el vot per correu.

- Fins el 5 de febrer a les 14h, es pot demanar a una Oficina de Correus o a través de la seva pàgina web. Serà necessari mostrar el DNI o disposar d'un certificat digital.

- Un cop sol·licitat el vot per correu, no es podrà anar a votar presencialment al col·legi electoral.

PAS 2: Recepció de la documentació.

- Per correu certificat rebreu, al domicili indicat en la sol·licitud, la documentació necessària per emetre el vot per correu. Aquesta documentació inclou una papereta de totes les candidatures dels partits polítics que es presenten a les eleccions. En aquest moment, l'empleat de Correus verificarà la vostra identitat amb un document oficial i original (DNI, passaport o carnet de conduir).

PAS 3: Enviar el vot.

- En el mateix moment en què rebeu la documentació, podeu lliurar a l'empleat de Correus el sobre electoral segellat (garantint el secret del vot) amb la papereta amb la vostra opció. Fins el 12 de febrer, també el podeu enviar per correu certificat des de qualsevol oficina de Correus. En qualsevol cas, rebreu un justificant que acredita que heu dipositat el vot.

L'Oficina de Correus de Santa Eulàlia de Ronçana (c. Mare de Déu de la Salut, 9) obre de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h.

Es recomana el vot per correu per reduir la presència de votants als col·legis electorals el dia de les eleccions.

Arxivat a: General
Eleccions 14F
Vot per correu