Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica s'adequa per acollir les eleccions de diumenge

La Fàbrica s'adequa per acollir les eleccions de diumenge

10/02/2021

S'habilitaran tres meses a la Sala Muriel Casals, dues a la Sala Polivalent i una al Casal d'Avis

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, com és habitual, acollirà aquest diumenge 14 de febrer les eleccions al Parlament de Catalunya, però les instal·lacions s'han hagut d'adequar al protocol específic dels col·legis electorals davant la situació generada per la Covid-19.

Un dels canvis més rellevants és que hi haurà tres meses a la Sala Muriel Casals, dues a la Sala Polivalent i una al Casal d'Avis. D'acord amb les imatges que trobareu adjunt a aquesta pantalla:

- La Secció 1, que inclou els barris del Rieral, el Bonaire i Sant Cristòfol, se situarà a la Sala Muriel Casals. Les persones que votin en aquestes meses hauran de fer la cua a l'exterior de La Fàbrica, entrar per l'entrada principal i la sortida es farà pel darrere. La mesa 1A recull els cognoms que van de la lletra A a la F; la mesa 1B, G-O i la mesa 1C, P-Z.

- La Secció 2 inclou els barris de la Sagrera, el Serrat, la Serra i la Vall i es repartirà entre la Sala Polivalent i el Casal d'Avis. En aquest cas, la cua també es farà a l'exterior i s'accedirà per les pròpies portes de les sales. Les dues primeres meses seran a la Sala Polivalent i hi votaran les persones amb cognoms de l'A a la F (2A) i de la G a la O (2B). La tercera mesa se situarà al Casal d'Avis i serà per a les persones amb cognoms de la P a la Z.

El mateix dia de les eleccions trobareu impresos en format gran a l'exterior de La Fàbrica els mapes amb les dues seccions i indicacions clares de cada punt de votació, així com els circuits d'entrada i sortida que cal seguir.

Es demana seguir en tot moment les indicacions de la Policia Local i de Protecció Civil i respectar les distàncies de seguretat establertes, així com utilitzar la mascareta correctament en tot moment.

També es recomana als votants portar la butlleta preparada de casa i assistir al col·legi electoral per franges horàries, tot i que tindran prioritat d'entrada les persones de col·lectius vulnerables:

- De 9 a 12h, persones de risc.

- De 12 a 19h, la resta de votants.

- De 19 a 20h, persones contagiades i contactes estrets.

La Fàbrica disposarà d'un servei de neteja i desinfecció diverses vegades al llarg de la jornada electoral i comptarà amb punts per a la desinfecció de mans. Es podrà accedir al bar de La Fàbrica només des de la terrassa, en els horaris establerts d'obertura de l'establiment.

Eleccions 14F

Arxius adjunts