Portada > Actualitat > Notícies > Canvi d'hora la matinada d'aquest dissabte 28 de març

Canvi d'hora la matinada d'aquest dissabte 28 de març

25/03/2021

Caldrà avançar el rellotge: a les 2 seran les 3h

Amb l'arribada de la primavera el passat 20 de març, també arriba el canvi d'hora aquest dissabte 28 de març de 2021. D'aquesta manera, caldrà avançar una hora els rellotges: quan les agulles marquin les 2 de la matinada s'hauran d'avançar fins a les 3h.

Aquest canvi es produirà a tots els països de la Unió Europea per ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural, ja que el nou horari d'estiu permetrà allargar les hores de llum durant el dia.

El Govern espanyol i la Comissió Europea segueixen estudiant els efectes de suspendre el canvi d’hora d’hivern i de primavera i mantenir els rellotges igual durant tot l’any. El comitè d’experts que van nomenar per aquesta tasca preveia arribar a un consens aquest 2021, però la pandèmia i la falta de consens retardarà la decisió.

Arxivat a: General
Horari estiu