Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia acull un taller d'empoderament i autoconeixement adreçat a les dones

Santa Eulàlia acull un taller d'empoderament i autoconeixement adreçat a les dones

31/03/2021

L'activitat es farà en línia el proper 8 d'abril a les 18h

El taller "Descobreix-te i estima't" és una activitat de sensibilització per treballar l'empoderament i l'autoconeixement mitjançant tècniques per afrontar pors, limitacions socials i prejudicis. A càrrec de La Sal i adreçat preferentment a dones, el taller es basa en millorar l'autoimatge i autoconcepte, desenvolupar l'autoconeixement, millorar relacions intrapersonals i en com establir límits i comunicar-se assertivament.

Tot i que no és obligatori, es recomana inscripció prèvia en aquest enllaç.

Arxivat a: General
Taller empoderament