Portada > Actualitat > Notícies > Can Burguès rep el distintiu Biosphere de bones pràctiques en gestió sostenible d'empreses turístiques

Can Burguès rep el distintiu Biosphere de bones pràctiques en gestió sostenible d'empreses turístiques

18/06/2021

El Consell Comarcal del Vallès Oriental també entrega el distintiu de Punt d'Informació Turística a Santa Eulàlia de Ronçana

El Consell Comarcal del Vallès Oriental va fer entrega ahir a la tarda del distintiu Biosphere a Can Burguès, masia d'agroturisme i referent en el cultiu de l'avellana a la comarca, alhora que és un dels socis de la nova associació de Productors ecològics Agromosaic. La certificació Biosphere, impulsada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, pretén reconèixer les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis, basant-se en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Alex Valiente, Conseller Comarcal de Turisme Vallès, va destacar la implicació i el compromís per aconseguir que les destinacions de la comarca siguin sostenibles i va felicitar Can Burguès per la feina feta en aquest sentit.

El Consell Comarcal també va entregar el distintiu de Punt d'Informació Turística a Francesc Bonet, alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, i Manel Imedio, regidor de Promoció Econòmica. En acabat, la família Margenat va fer una visita guiada a les instal·lacions i als camps d'avellaners, mostrant l'essència de Can Burguès als representants del Consell Comarcal i de l'Ajuntament.

En total, 43 empreses del sector turístic del Vallès Oriental han aconseguit el distintiu Biosphere 2020, cinc més que l'any anterior.

Arxivat a: General
Can Burguès
Can Burguès
Can Burguès
Can Burguès
Can Burguès