Portada > Actualitat > Notícies > L'OnCodines Trail lliura els diners recaptats a la Fundació Oncovallès i al BBHI de l'Institut Guttman

L'OnCodines Trail lliura els diners recaptats a la Fundació Oncovallès i al BBHI de l'Institut Guttman

21/06/2021

La primera edició del repte esportiu i solidari s'ha tancat amb una recaptació de 105.375 euros

L'OnCodines Trail va fer el lliurament dels diners recaptats pels equips participants a la Fundació Oncovallès i al BBHI de l'Institut Guttman, en un emotiu acte d'homenatge a la Glòria i al Sergi Mingote. La primera edició d'aquest repte, organitzada pel Club Atlètic Sant Feliu i el Centre Excursionista Sant Feliu, s'ha tancat amb una recaptació de 105.375 euros contra el càncer i per la investigació de la salut cerebral. La recaptació feta a través dels donatius als 114 equips inscrits ha superat les expectatives de l’organització.

A l'acte de lliurament hi van assistir representants de les dues entitats beneficiàries, membres d'alguns equips participants al repte i representants dels Ajuntaments col·laboradors de l'OnCodines Trail, entre els quals hi havia l'alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, Francesc Bonet, i el regidor d'Esports, Pol Guerra.

Arxivat a: General
OnCodines Trail
OnCodines Trail