Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia modifica el seu horari del 12 de juliol al 3 de setembre

El CAP de Santa Eulàlia modifica el seu horari del 12 de juliol al 3 de setembre

08/07/2021

El centre obrirà únicament a les tardes, de 13 a 20h, i als matins s'atendrà al CAP de Bigues

A partir del proper dilluns, 12 de juliol, el CAP de Santa Eulàlia de Ronçana modificarà els seus horaris d'atenció al públic. El centre obrirà de dilluns a divendres de 13 a 20h i serà el CAP de Bigues i Riells el que ofereixi el servei en horari de matins, de 8 a 13h. Aquest horari serà vigent fins el 3 de setembre.

Aquesta modificació horària respon a les necessitats organitzatives dels CAPs de la Vall del Tenes, coincidint amb l'època de vacances dels professionals sanitaris.

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta. Fora de l’horari del centre o en cas d’urgència, caldrà trucar al 061 i, en cas d’emergència, al 112.

CAP horari estiu 2021