Portada > Actualitat > Notícies > L'espectacle pirotècnic i la cremada del campanar omplen la plaça de l'Església

L'espectacle pirotècnic i la cremada del campanar omplen la plaça de l'Església

01/08/2021

El concert de "El Niño de la Hipoteca" es va haver de suspendre per la pluja

El tercer dia de la Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana va començar a la tarda amb l'espectacle d'improvisació per a tots els públics "Històries impossibles", a càrrec de la companyia El Sidral. El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica també va acollir el concert amb l'Orquestra La Chatta, que va fer un repàs a les millors cançons interpretant des de la zarzuela, l'òpera o el musical, passant per la cançó popular catalana.

Tot i l'amenaça de pluja, al vespre es va poder fer l'espectacle pirotècnic a la plaça de l'Església i la cremada del campanar. La Colla de Diables La Sella va fer córrer la pólvora i el públic assistent va poder gaudir dels diables i els focs artificials. Just a l'acabar, però, va caure una forta tempesta que va obligar a anul·lar el concert de El Niño de la Hipoteca, previst a la plaça de l'Ajuntament.

Podeu trobar totes les imatges del dia a l'àlbum de Facebook de la pàgina de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa Major acabarà avui, amb la trobada de tabalers, un espectacle de circ i una obra de teatre.

Arxivat a: General
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021