Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament obre les piscines de Pinedes del Castellet de manera gratuïta per l'onada de calor

L'Ajuntament obre les piscines de Pinedes del Castellet de manera gratuïta per l'onada de calor

13/08/2021

Aquest cap de setmana l'accés a les piscines municipals serà gratuït

Amb motiu de l'onada de calor decretada per aquests dies, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha decretat l'obertura de les piscines municipals de Pinedes del Castellet de manera gratuïta per a tota la població per aquest cap de setmana. D'aquesta manera es vol contribuir a pal·liar els efectes de la calor. Així doncs, aquests dissabte i diumenge no caldrà pagar l'entrada.

L'aforament de les instal·lacions estarà limitat a les restriccions marcades per evitar la propagació de la Covid-19. Caldrà també complir les mesures de prevenció quan s'accedeixi a la piscina i a tot l'equipament.

L'horari de la piscina és de 10h del matí a 20h de la tarda.

Arxivat a: General
Obertura Pinedes onada de calor