Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: "Desperta bruixeta", amb la Cia La Tafanera

Espectacle familiar: "Desperta bruixeta", amb la Cia La Tafanera

Dia i hora: dissabte 11/05/2019 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

La bruixeta està sola al bosc. El cant del gall la desperta sobresaltada. No hi ha ni rastre de les altres… Ja està? Això vol dir que ho ha aconseguit? Tot allò pel qual ha estat preparant-se, esforçant-se i dedicant molt de temps, s’ha fet realitat? Però com ho sabrà si s’ha quedat adormida? Vaja, el dia més important de la seva vida… I ara què? Ha passat o no ha passat? Una màgica història que parla… dels somnis. Desperta bruixeta! Amb la Cia La Tafanera.

Preu: 2,5 euros.

Arxivat a: General
Desperta Bruixeta
Desperta Bruixeta