Portada > Actualitat > Agenda > Rebuda de la Flama del Canigó

Rebuda de la Flama del Canigó

Dia i hora: diumenge 23/06/2019 a les 20:30

Lloc: Plaça de l'Església

Organitza: Regidoria de Cultura

Programa:

- 20.00 h: Ballada de sardanes a càrrec de la colla sardanista del Casal d’Avis.

- 20.30 h: Rebuda de la Flama del Canigó: Lectura del missatge de Carme Forcadell a càrrec de l’entitat encarregada d’anar-la a buscar, l'Ateneu Cingles de Bertí / Encesa de la foguera amb la col·laboració del Casal d’Avis / Traca final a càrrec dels Diables de la Vall del Tenes / Distribució de foc pels barris i entitats que ho sol·licitin i per a tots aquells que portin el seu fanalet / Coca i moscatell per a tothom.

Arxivat a: General
Rebuda de la Flama del Canigó 2019
Rebuda de la Flama del Canigó 2019