Portada > Actualitat > Agenda > Pedalada en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi climàtic

Pedalada en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi climàtic

Dia i hora: diumenge 13/10/2019 a les 10:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidories de Cultura i Medi Ambient

Recorregut planer d’uns 10 quilòmetres on descobrirem de la mà de l'historiador Jaume Dantí i de Pere Ciurans les Fonts de Santa Eulàlia, patrimoni cultural del nostre poble, sota el títol "El patrimoni entorn de l'aigua: fonts i rescloses". Calcularem la quantitat de CO2 que hem estalviat utilitzant la bicicleta. Amb refrigeri en acabar. Activitat inclosa dins de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019.

Pots conèixer el recorregut de la pedalada a través del següent enllaç: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/santa-eulalia-de-roncana-jornades-europees-del-patrimoni-i-contra-el-canvi-climatic-2019-41365858

Arxivat a: General
Pedalada 2019
Pedalada 2019