Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: "El monstre de colors"

Espectacle familiar: "El monstre de colors"

Dia i hora: dissabte 27/02/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

ENTRADES ESGOTADES

Espectacle familiar: "El monstre de colors". Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions.

"El monstre està ple de colors: groc, blau, vermell, negre, verd... Quin embolic! Amb l'ajuda de la nena aprendrem que cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.". El monstre de colors és un personatge entranyable basat en el llibre de l'Anna Llenas que provoca sentiments d'empatia en els més petits i que els permet identificar i posar nom el què senten en cada moment. Tant el llibre com l'obra de teatre són eines pensades per a facilitar l'expressió de les emocions dels més petits, i no tan petits....

És obligatori l'ús de mascareta.

Arxivat a: Cultura
Un monstre de colors
Un monstre de colors