Portada > Actualitat > Agenda > Cicle Gaudí: "Terra de telers"

Cicle Gaudí: "Terra de telers"

Dia i hora: diumenge 21/03/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

La sisena pel·lícula del cineasta i actor català Joan Frank Charansonnet (Pàtria, Doctrina, Ànima), Terra de telers, fou estrenada el passat 11 de desembre simultàniament en sales de cinema i a la plataforma Filmin. En total ha estat estrenada en més de 30 sales fins el dia d'avui, acumulant més de 8.000 espectadors.

Després d'obtenir el Premi Oriana a Millor Pel·lícula, aquest llargmetratge històric que pretén homenatjar la gent anònima que amb el seu esforç van fer créixer el nostre país, es va convertir a Filmin.cat en l'estrena amb més visualitzacions i espectadors de la història de la plataforma des de la seva creació el 2017.

SINOPSI:

1923. La família de la petita Julieta de sis anys fuig de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no és fàcil. Els records d´una infància feliç marcats per la industrialització. L´ànima viva d´una nena que es converteix en dona, la duresa de la guerra fins a la caiguda de la dictadura, acompanyaran a l´espectador durant més de 60 anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els seus ulls madurs i savis es tancaran a l´ùnic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Entrades  limitades 

- General: 4,5 €

- Carnet Jove: 3 €

- Majors de 65 anys: 3 €

- Club Vanguardia: 2x1

Venda d’entrades 30 minuts abans de l’inici de la pel·lícula. Opció de fer pagament amb targeta de crèdit. Reserva prèvia a: www.recintes.cat/ser

Arxivat a: Cultura
Terra de telers
Terra de telers