Portada > Actualitat > Agenda > En Joan Ruiz i Calonja: lletra, escola, poble i país

En Joan Ruiz i Calonja: lletra, escola, poble i país

Dia i hora: dimarts 23/03/2021 de les 20:00 a les 21:00

Lloc: Biblioteca

Organitza: Biblioteca

En motiu del 10è aniversari de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, el dimarts 23 de març a les 20h tindrà lloc l'acte d'homenatge "En Joan Ruiz i Calonja: lletra, escola, poble i país".

L'acte comptarà amb la participació de Jaume Arnella, Maria Bassa, Jaume Dantí, Lluís Galobart, Empar Moliner i Ramon Vilageliu, que parlaran de la persona i l'obra de Joan Ruiz i Calonja.

L'aforament a la Biblioteca és limitat, cal fer reserva prèvia a recintes.cat/ser o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

En Joan Ruiz i Calonja va ser el primer director de l’Institut la Vall del Tenes, creat l’any 1980, des d’on va treballar per oferir una formació que ajudés els nois i les noies en el seu procés de maduració com a persones conscients, responsables i solidàries, que els impulsés l’esperit de treball, la creativitat i el gust per la feina ben feta. Una escola arrelada als pobles de la Vall del Tenes i compromesa amb la llengua i la cultura catalanes. A la Vall del Tenes es va implicar en diverses iniciatives socials i culturals, com la Colla del Pa amb Tomàquet i la revista Ronçana.

Arxivat a: General, Cultura
Homenatge Joan Ruiz i Calonja
Homenatge Joan Ruiz i Calonja