Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: Els músics de Bremen

Espectacle familiar: Els músics de Bremen

Dia i hora: dissabte 08/05/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

Espectacle familiar: Els músics de Bremen, amb la companyia Xip Xap.

Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar. Aquesta és una història d'amistat, de companyerisme i de treball en equip, per adonar-nos que cadascú amb la seva personalitat i les seves particularitats pot aportar quelcom positiu, i d'aquesta manera ajudar-nos els uns als altres, i tirar endavant quan van maldades. La música i les cançons que ens ensenyen els protagonistes de la història són el vehicle i el motor del conte. Mentre escoltem les peripècies d'aquests intrèpids animals aprendrem cançons! Una versió molt divertida del conte dels Germans Grimm.

Places limitades, podeu fer la reserva prèvia a www.recintes.cat/ser

Preu: 2,5€ (per a majors de 3 anys).

Arxivat a: Cultura
Músics de Bremen
Músics de Bremen