Portada > Actualitat > Agenda > Exposició: “Espècies”, pintures de Carme Peirotén

Exposició: “Espècies”, pintures de Carme Peirotén

Dia i hora: Del dilluns 06/09/2021 al dijous 30/09/2021

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

“Ombra és la imatge que reprodueix un cos, una projecció, un espai mancat de llum, el cos present que esdevé absent. L'ombra que es mou és alhora una realitat fosca i una mentida, una idea de nosaltres mateixos, que anhela en la seva deformitat una simetria impossible. De vegades l'ombra creix més que el cos que la projecta, s'estira buscant una sortida, potser és que pren vida? Sovint nosaltres mateixes ho semblem, una ombra. Les aquarel·les exposades han estat pintades durant aquest estiu de llum alta i projeccions fosques”. 

Carme Peirotén. Artistes de la Vall del Tenes.

Presentació de l’exposició: dimecres 15 de setembre a 2/4 de 8 del vespre.

Arxivat a: General
Exposició Espècies
Exposició Espècies