Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura

Club de lectura

Dia i hora: dimarts 03/05/2022 a les 18:15

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Club de lectura. “Primavera, estiu, etcètera” de Marta Rojals 

Com cada any per Tots Sants, l’Èlia de cal Pedró torna al poble per fer la visita de rigor al cementiri i passar uns dies amb son pare i sa tieta. Amb 34 anys fets, la parella l’acaba de deixar i la crisi fa estralls en el despatx d’arquitectura on treballa a Barcelona. Ara es disposa a aprofitar el pont per posar ordre, si més no, als pensaments. Després de l’exili universitari i laboral, l’Èlia s’adona que amb l’edat s’hi sent cada cop més còmoda, entre qui va ser la seva gent. I quan una està tan ben disposada i atenta, pot ser que comenci a veure i a entendre coses que fins ara li havien passat desapercebudes.

 

Vols llegir la novel·la i participar a la tertúlia? Demana informació a la biblioteca

.

Coordina: Lola Tresserras

Arxivat a: General
cl maig adults
cl maig adults