Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle de dansa: Ego d'Humancía

Espectacle de dansa: Ego d'Humancía

Dia i hora: dissabte 02/07/2022 a les 19:30

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

Humancía és una companyia que es va fundar a l'octubre de 2020 i que va estrenar el seu primer espectacle "EGO" el passat mes de juliol de 2021 al Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles. Actualment, estem tancant noves dates de funcions. 

 

La peça  tracta temes al voltant de com vivim i ens relacionem els individus en societat. És una reflexió i una crítica al egoisme humà; com deixem de veure tot allò que ens envolta per estar mirant el nostre propi melic, com caminem sense observar tot el que ens envolta i com seguim i ens movem per  les anomenades "masses"  i intentem destacar dins d'aquestes. EGO busca donar a l'espectador una perspectiva des de la qual valorar i entendre el món, intentant remoure la consciència del públic i explicar una història capaç d' influir en el subconscient col·lectiu.

 

Servei de canguratge

Arxivat a: Cultura
Cartell Dansa Ego
Cartell Dansa Ego
espectacle dansa EGO
espectacle dansa EGO