Portada > Actualitat > Agenda > Coneix el Sender Ronçanenc (PR C-10)

Coneix el Sender Ronçanenc (PR C-10)

Dia i hora: diumenge 06/11/2022 de les 9:00 a les 13:00

Organitza: Regidoria de Medi Ambient

Les fitxes del Sender Ronçanenc (PR C-10) publicades recentment per la revista Ronçana ens conviden a descobrir, tot caminant, el paisatge natural i humà del nostre poble. Els prop de 17 km que recorre el sender han estat dividits en cinc etapes d’uns 3 km cadascuna. Per a cada etapa, la publicació ofereix una fitxa amb el recorregut detallat (plànol) i informació sobre la vegetació i el patrimoni arquitectònic i històric (masies, ermites, fonts...) que podrem observar.

Aprofitant aquests itineraris us proposem de fer diverses sortides matinals per tal d’aprofundir en alguns aspectes del nostre patrimoni, des de la vegetació i la fauna a les masies i altres elements arquitectònics d’interès. Les sortides es faran adaptant aquests cinc trams del Sender Ronçanenc per tal de convertir-los en quatre o cinc itineraris circulars, amb la intenció de poder conèixer amb detall el patrimoni natural i humà que observarem en les diferents caminades.

Tercer tram - Itinerari: La Fàbrica, Ca l'Hermano, Can Plantada, Can Plandolit, parc de Can Font i tornada a La Fàbrica.

Passejada moderada de poc desnivell.

Arxivat a: General
Sender Ronçanenc
Sender Ronçanenc
Sender Ronçanenc
Sender Ronçanenc