Portada > Actualitat > Agenda > Exposició de pintures de Rosalina Oliva

Exposició de pintures de Rosalina Oliva

Dia i hora: Del dijous 19/01/2023 al dimarts 28/02/2023

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

La Rosalina és nascuda a l'Ametlla del Vallès i resideix actualment a la Garriga. La seva passió per la pintura des de ben petita l'ha impulsat a seguir un recorregut de 50 anys com a artista, així com gaudir del seu gran dot i sensibilitat, portant-la també a l'ensenyament de l'art durant 25 anys. Les seves obres estan realitzades amb pintura a l'oli i la seva temàtica és totalment espiritual. Obres que arriben al cor.

Les pintures exposades són obres de diferents períodes de la seva evolució com a pintora; obres que transmeten pau i tranquil·litat, que obren els sentits a l'experiència i connexió amb la part interior de l'espectador.

Arxivat a: General
Exposició gener
Exposició gener