Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura: "L'Adversari"

Club de lectura: "L'Adversari"

Dia i hora: dimarts 07/02/2023 a les 18:15

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

"L'Adversari", d'Emmannuel Carrère. A càrrec d'Alba Dalmau.

Un relat que posa la pell de gallina, una història real que atordeix el lector, un llibre excepcional i pioner. L’adversari és el primer clàssic del gènere narratiu més innovador de la literatura del segle XXI: la novel·la de fets reals. El 9 de gener de 1993, Jean-Claude Romand va matar la seva dona, els seus fills i els seus pares, i va intentar, sense èxit, suïcidar-se. La investigació va revelar que no era metge, tal com ell pretenia, però tampoc era cap altra cosa.

Vols llegir el llibre i participar a la tertúlia? Demana informació a la Biblioteca.

Arxivat a: General
Club de lectura febrer
Club de lectura febrer