Portada > Actualitat > Agenda > Cicle de concerts de Música Clàssica Eulaliana Kids

Cicle de concerts de Música Clàssica Eulaliana Kids

Dia i hora: dissabte 25/02/2023 a les 12:00

Lloc: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Organitza: Regidoria de Cultura

"El Bosc dels Sons" amb la Cia KiddyMusics. Espectacle familiar amb música en viu.

En Pau i la Nora són dos germans que viuen en una masia al costat del bosc. En Pau li agrada molt dibuixar, i sempre porta a sobre la seva maleta de pintures. En canvi, la Nora sempre duu a sobre el seu violí, que toca en tota ocasió que se li presenta. Però els dos sí que tenen una cosa en comú: els agrada el silenci, per a parar bé l’orella i escoltar tots els sons del seu voltant.

Escoltant, escoltant, encara que tinguin els ulls tancats, sempre saben on estan. Aquest dissabte els coneixerem, i ens ensenyaran allà on viuen: el bosc, la casa, el camí cap a l’escola...Visitant tots aquests llocs escoltarem molts sons que segur que nosaltres també sentim cada dia, de camí a l’escola. I d’altres, que potser els descobrirem allà tots junts. Tot descobrint aquests sons, aprendrem quins són els elements que ens ajuden a discriminar-los i diferenciar-los.

Arxivat a: Cultura
Eulaliana Kids
Eulaliana Kids