Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: "Estereotips"

Espectacle familiar: "Estereotips"

Dia i hora: dissabte 11/11/2023 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

Espectacle familiar, de diversitat familiar: "Genèrics", de la Cia. La Pantomima.

Ambientada amb una explosió de colors amb cançons rítmiques que ens faran aixecar de la cadira, on podrem conèixer un pare que és mestresso de casa i que és molt divertit. Un membre d'una família nuclear que descobreix que sense les seves coses que la caracteritzen no és ella, i per agradar a algú no ha de fer cas del que dirà la gent. També descobrirem que per a gustos colors, a qui li importa si un vol disfressar-se de sirena, els seus companys es riuen d'ell, fins que té una conversa interessant, i li fa obrir els ulls i finalitzarem amb una història que ens explica la Lili quan un monstre es va endur al seu pare quan va pintar una porta violeta a la paret. Al món existeixen famílies de tots els colors i el més important és que s'estimin.

Arxivat a: General
Espectacle familiar
Espectacle familiar

Arxius adjunts