Portada > Actualitat > Agenda > Inici del Taller de memòria

Inici del Taller de memòria

Dia i hora: dimarts 02/04/2024 de les 11:30 a les 13:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

La Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert el període d'inscripcions per formar part del taller de memòria dirigit a persones més grans de 60 anys empadronades al municipi. Aquest taller és gratuït i tindran preferència aquelles persones que no l'hagin fet mai.

El taller consisteix en realitzar exercicis pràctics d'estimulació dels diferents tipus de memòria, rebre explicacions sobre el funcionament de la memòria, dur a terme tècniques de respiració i relaxació i adquirir tècniques d'automassatge.

Les sessions tindran lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica tots els dimarts d'11.30 a 13 h. El taller tindrà lloc del 2 d'abril al 18 de juny de 2024. Les persones interessades poden fer la inscripció a La Fàbrica, a Serveis Socials de l'Ajuntament i al Casal de la Gent Gran.

Arxivat a: General
Taller de memòria
Taller de memòria

Arxius adjunts