Portada > Actualitat > Agenda > Speed Dating Professional

Speed Dating Professional

Dia i hora: dijous 30/05/2024 de les 9:30 a les 12:30

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Mancomunitat de la Vall del Tenes

Per a majors de 30 anys.

Aquesta modalitat d’entrevistes es basa en el sistema de cites ràpides originari d’Estats Units, però aplicat a la selecció de personal. Les persones assistents s’emparellen amb les empreses, segons el seu perfil o les seves aspiracions laborals, per presentar-se i intercanviar informació durant uns minuts (2-3 minuts), donant la informació més rellevant per la selecció.

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

La sessió serà conduïda per un dinamitzador/a, que marcarà el temps d’inici i de final de la “cita”. Els aspirants seuran davant de l’entrevistador, durant el temps estipulat podran presentar-se (informació sobre qui és, el seu objectiu professional, la seva formació, experiència i quines són les seves competències transversals), i respondre a les preguntes que li faci l’entrevistador. Un cop iniciada l’activitat, cada candidat/a passarà per tots els entrevistadors.

Després d'un descans i un cafè, passarem a la segona part, en la que es farà una taula rodona per tal de fer una devolució general als aspirants.

Avantatges:

  • Metodologia que estalvia temps en tant que en pocs minuts es valoren molts candidats a un lloc de treball, en poc temps.
  • S’obté una primera impressió i una primera informació ràpida sobre certes competències de les persones candidates: màrqueting personal, capacitat de síntesi, comunicació i dialèctica, organització i improvisació, gestió de les emocions...
  • Mètode dinàmic.
Arxivat a: General
Speed dating professional
Speed dating professional
Speed dating professional
Speed dating professional