La 2a edició del "Pintxo a pintxo" busca la millor tapa de Santa Eulàlia de Ronçana d'aquest 2015
Des d'avui i fins al proper 26 de juliol Santa Eulàlia de Ronçana acull una nova edició del "Pintxo a pintxo". Enguany s'han presentat al concurs un total de 12 establiments del poble. La iniciativa impulsada pel projecte "Mexcla't" pretén trobar la millor tapa del nostre municipi en aquest 2015. Per fer-ho es tindrà en compte la valoració de les persones que els degustin i d'un jurat professional encarregat de fer el tast de tots els pintxos. El preu del pintxo i la beguda és de 2,5 euros. A més a més, totes les persones que votin els pintxos entraran en el sorteig d'uns vals de 100, 75 i 50 euros per a comprar en els comerços del poble.
L'entrega de premis per conèixer el millor pintxo 2015 tindrà lloc el proper diumenge 26 de juliol a les 10 de la nit a la plaça de l'Ajuntament, just després del Sopar dels Colors. Cal recordar que l'any passat el millor pintxo 2014 va recaure al bar Insitus, del Rieral, amb una tapa que va dur per nom "Pinset".
A continuació t'exposem els pintxos que es presenten al concurs 2015:
- Club Tennis Can Juli: "Can Juli". Pintxo de samfaina de pollastre i all i oli (direcció: c/Lleida 9-11).
- El celler d'en Pep: "Menorca al plat". Sobrassada amb mel, formatge i llavors de rosella (direcció: Plaça de l'Ajuntament, 3).
- Bar restaurante Daniel's: "Serranito". Llom, pernil salat, pebrot verd, formatge i bacó (direcció: Carretera de Caldes, 169).
- Restaurant Hordeum: "D'hamburguesa esparracada". Pa integral, hamburguesa, ceba caramel·litzada i brie amb reducció de mòdena (direcció: Carretera de Barcelona, 83).
- Bar Insitus: "Virtuós". Ceba caramel·litzada, xoriç ibèric o formatge parmesà (direcció: c/Francesc Macià 19-21 local 3).
- Restaurant La Mama: "Pintxo i Pantxo". Calamar farcit amb salsa tàrtara i fondo de torrada de mossèn de Folgueroles amb tomàquet" (direcció: carretera de Parets a Bigues km 12,5).
- El Quiosc: "Pintxo la Paqui". Pintxo de llaminadures sense gluten (direcció: plaça Onze de Setembre).
- Bar Restaurant Petra II: "Seekn Kebab". Pintxo de vedella picada amb bolets i pebrot verd (direcció: c/ Verge de la Salut 3).
- Pizzeria La Vostra Pizza: "Pintxo Santaka". Beicon, formatge i pebrot (direcció: carretera de Barcelona a Bigues 89).
- El Xampanyet nou: "Reina Pipiada". Una crep amb alvocat, pollastre, pernil dolç i formatge (direcció: c/ Francesc Macià 19 local 4).
- Pizzeria Di Mara: "Pizzeria di Mara". Carn de vedella cuita al forn de llenya amb mel, pebre negre, melmelada de tomàquet i ceba caramel·litzada, tot això envoltat amb la massa de la pizza. (direcció: carretera de Barcelona 42).
- Bar la Escalerilla: "Secreto de Delicia" (direcció: c/ Josep Tarradellas s/n).