Portada > Actualitat > Notícies > Un taxi s'encarregarà de fer el desplaçament gratuït a tots els ciutadans fins al mercat setmanal dels dissabtes

Un taxi s'encarregarà de fer el desplaçament gratuït a tots els ciutadans fins al mercat setmanal dels dissabtes

02/09/2015

A partir d'aquest proper dissabte 5 de setembre un taxi contractat per l'ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana s'encarregarà de fer el desplaçament de forma gratuïta a tots els ciutadans que vulguin anar al mercat setmanal dels dissabtes ubicat al barri del Rieral. La mesura s'ha pres arran de la poca assistència que el bus registrava cada dissabte, computant-hi una mitjana de 4-5 persones per viatge en un bus amb capacitat per 30 places. El servei del bus suposava un cost de 220 euros setmanals.

Després d'estudiar la situació l'Ajuntament ha decidit contractar un taxi que oferirà els mateixos serveis que fins ara i que suposarà un cost de 71,5 euros setmanals, aconseguint un estalvi de 148,5 euros setmanals.

A la dreta d'aquesta pantalla us adjuntem els horaris actualitzats del servei.

Arxivat a: General
Taxi mercat setmanal
Horari taxi mercat dissabte