El projecte Porta’m entra en funcionament aquest proper dilluns
Iniciativa de l'Ajuntament de Santa Eulàlia per donar resposta als problemes de mobilitat reduïda de la gent gran
El projecte Porta’m ja té dia d’entrada en funcionament. Aquest proper dilluns, dia 3 d’octubre, l’agent comunitari contractat per l’Ajuntament començarà a prestar assistència a la dotzena de persones que, a dia d’avui, ja han sol·licitat el servei.
Amb la finalitat de donar resposta als problemes de mobilitat reduïda de la gent gran, s’han creat 3 tipus de serveis:
- Porta’m al CAP: Consisteix en desplaçar a l’usuari al centre d’atenció primària de salut mitjançant un vehicle adaptat. Els desplaçaments es concreten en anàlisis, cures i vistes mediques (prèvia concertació de la visita o servei mèdic).
- Porta’m de la Farmàcia: Consisteix en l’entrega de medicaments al domicili de la persona beneficiària. Si l’usuari disposa de recepta electrònica l’entregarà a la farmàcia. Aquesta gestionarà l’entrega de medicaments segons prescripció mèdica.
- Porta’m de la botiga: Consisteix en l’entrega, prèvia comanda, de productes d’establiments locals al domicili de la persona beneficiària. Ronçana Comerç Actiu s’encarregarà de gestionar les comandes i l’agent comunitari les hi portarà a casa. Consulta la Guia de Comerços adherits.
Telèfon de contacte per fer les comandes: 687 541 935. De dilluns a divendres, i fins les 11 del matí, hi ha temps de fer els encàrrecs.
Qui pot gaudir del servei?
Els beneficiaris del servei Porta’m poden ser aquells santaeulaliencs que compleixin els següents requisits:
- Persones amb mobilitat reduïda.
- Manca o poc suport familiar o veïnal.
- Més gran de 65 anys.
- Els ingressos de la unitat familiar no poden superar el 2,5 del sou mitjà interprofessional.
Com puc sol·licitar-ho?
Els Serveis Socials de l’Ajuntament s’encarregaran de rebre i gestionar les sol·licituds. Les dades de contacte són les següents:
93 844 80 25 (extensió 2) - (Necessites javascript per veure aquest correu-e) - www.ser.cat
Aquest és un servei que neix des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia, i que compta amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, l’Institut Català de la Salut, la Diputació de Barcelona i La Caixa.