Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament i Caixa Bank signen la subvenció per a l’adaptació del vehicle utilitzat al projecte Porta’m

L’Ajuntament i Caixa Bank signen la subvenció per a l’adaptació del vehicle utilitzat al projecte Porta’m

03/11/2016

L’entitat bancària aporta un import de 6.015 euros

Aquest matí, l’Ajuntament de Santa Eulàlia i Caixa Bank han signat l’entrega de la subvenció per un import de 6.015 euros per tal d’adaptar el vehicle que realitza el servei del projecte Porta’m. L’acte, que ha tingut lloc a l’oficina bancària del carrer Verge de la Salut, ha comptat amb la presència del director de l’àrea de negoci de Caixa Bank al Vallès Nord, Joan Badia, la directora de l’oficina de Caixa Bank a Santa Eulàlia, Marta Reig, l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet i la regidora d’Economia, Montse Torras. Badia s’ha felicitat per aquest acord “d’obra social de proximitat”. “Ens sentim orgullosos de poder formar part d’aquest projecte i de contribuir amb la gent gran que té problemes de mobilitat”, ha afegit.

L’aportació feta per Caixa Bank ha permès adaptar el vehicle, a dia d'avui, amb un graó mòbil per tal que els usuaris puguin pujar sense problemes. La següent adaptació serà instal·lar una plataforma elevadora a la part posterior del vehicle per tal de facilitar l'accés a les persones amb cadira de rodes. La furgoneta, amb capacitat per a 9 places, va tenir un cost de 13.700 euros, pagats íntegrament per l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Arxivat a: General
Encaixada de mans entre Francesc Bonet i Joan Badia
D'esquerra a dreta: Reig, Bonet, Badia i Torras