Portada > Actualitat > Notícies > Poble Unit i I-ERC acorden un pla d’actuació municipal per Santa Eulàlia

Poble Unit i I-ERC acorden un pla d’actuació municipal per Santa Eulàlia

01/05/2017

L’acord està obert a que s’hi puguin sumar altres partits de l’oposició

L’Ajuntament va acollir dijous passat la signatura de l’acord d’un pla d’actuació municipal entre Poble Unit i I-ERC. L’acord, que no té durada en el temps, es contempla com un pacte que pugui anar més enllà d’aquest mandat i on el que es busca és el benestar del poble de Santa Eulàlia. Segons l’alcalde, Francesc Bonet, “els dos partits ja portem 8 mesos treballant en aquest document amb la intenció de tirar el poble cap endavant”. “I-ERC ens han volgut donar un cop de mà per treballar pel poble, amb idees que volem tirar endavant i que tinguin continuïtat en el temps” va afegir Bonet. L’alcalde va aplaudir el fet que s’hagi generat una sinèrgia amb una confiança mútua, on tot el que es faci sigui “mèrit de tots”. “Coincidim en moltes línies i no ha sigut difícil posar-se d’acord”, va afegir.

Per la seva banda, el regidor d’I-ERC, Ramon Vilageliu, va valorar “satisfactòriament” l’acord arribat entre tots dos grups municipals. “Aquest acord no és ni per 1, ni per 2 anys, sinó que té mires a mig i llarg termini” va apuntar el regidor republicà. “El que es faci ens els propers anys, estarà fet a partir del consens. El model de poble que defensem, a hores d’ara, és molt similar i la gent de Santa Eulàlia serà qui se’n vegi beneficiada”. Vilageliu va voler matissar que “l’acord no suposa que I-ERC entri a formar part del govern”. Tots dos grups municipals van voler deixar clar que el pacte havia comptat amb l’aprovació de les seves respectives bases.

L’acord signat entre ambdós grups municipals queda plasmat en un document de 4 fulls on es detallen un total de 7 projectes i intencions a desenvolupar durant els propers anys en el poble de Santa Eulàlia. L’escrit parla de temes com la participació, el medi ambient, la mobilitat, l’ensenyament, la promoció, els serveis socials i la tecnologia. A l’inici de l’escrit destaca el factor de la confiança com a clau per tirar endavant les línies mestres del que ha de ser el poble del futur. Adjunt a aquesta pantalla pots descarregar-te el document PDF amb el document del pla d’actuació municipal.

El document signat està obert a que s’hi puguin sumar altres grups municipals de Santa Eulàlia. De fet, ICV-EUiA ja n’ha mostrat la seva predisposició, el que suposaria que un total de 10 regidors sobre 13 estiguessin implicats en les polítiques municipals que es volen tirar endavant.

Arxivat a: General
Francesc Bonet i Ramon Vilageliu durant la signatura de l'acord
Taula de treball entre regidors de Poble Unit i I-ERC
Francesc Bonet i Ramon Vilageliu durant la signatura de l'acord

Arxius adjunts