Portada > Actualitat > Notícies > Dades de recollida de gossos i gats a la via pública per part de la Policia Local durant el passat mes de juny

Dades de recollida de gossos i gats a la via pública per part de la Policia Local durant el passat mes de juny

12/07/2017

L’Ajuntament recorda el protocol d’actuació en cas de trobar animals de companyia al carrer

L'Ajuntament de Santa Eulàlia fa pública la llista amb les dades de recollida d’animals de companyia dutes a terme a Santa Eulàlia durant el passat mes de juny. Adjunt a aquest document, també podeu trobar l’ordenança municipal sobre tinença d’animals.

L'Ajuntament també vol recordar quin és el protocol d’actuació a seguir en cas de trobar animals de companyia a la via pública:

- Qualsevol persona que trobi un animal abandonat a la via pública haurà de trucar a la Policia Local. Aquesta farà la lectura del xip de l’animal i trucaran al seu propietari per tal que el vingui a recollir, sense que això suposi cap cost. En cas de no poder localitzar al propietari, o que l’animal no disposi de xip identificatiu, la Policia contactarà amb l’associació ARBRA per tal que l’animal sigui traslladat al seu refugi, ubicat a la carretera de Sant Feliu km 27,5 (Can Moret), de l'Ametlla del Vallès. ARBRA no recollirà cap animal sense prèvia demanda a la Policia Local o l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Animals de companyia a la via pública

Arxius adjunts