Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia disposarà de fibra òptica abans d'acabar l'any

Santa Eulàlia disposarà de fibra òptica abans d'acabar l'any

19/07/2017

A través del Grup Estabanell i la marca comercial emagina

Santa Eulàlia disposarà de fibra òptica abans de finalitzar aquest any 2017. L’operador E-Phos Digital, S.L.U, empresa del Grup Estabanell, està desplegant, amb coordinació amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia, una nova xarxa de telecomunicacions per fer arribar la fibra òptica fins a les llars del municipi facilitant l’ús d’Internet, telefonia i televisió. Tot això, comercialitzat sota la marca d’emagina, que a dia d’avui ja dona cobertura a les poblacions de Granollers, La Garriga, Centelles i Tona.

La fibra òptica entrarà per Can Gafa, al barri del Bonaire, aprofitant la continuació de la línia que ve des de l’Ametlla del Vallès. Aquesta línia alimentarà 3 nuclis principals del municipi: el Rieral, la Sagrera i el polígon industrial de Can Magre. De fet, s’aprofitaran les instal·lacions elèctriques ja existents per fer el pas de la fibra òptica. L’expansió d'aquest servei per tot el poble es farà de forma progressiva.

En els propers dies, emagina farà arribar una carta als veïns i veïnes de les zones on s’instal·larà aquesta primera fase de fibra òptica per tal de detallar-los més concretament el servei que ofereixen. Per a més informació pots accedir a la pàgina web d’emagina.

Arxivat a: General
La fibra òptica arribarà a Santa Eulàlia abans de finalitzar aquest 2017