Portada > Actualitat > Notícies > L’abrerenc Julio García, guanyador del concurs de Pintura Ràpida a l’Oli 2017 amb un quadre de la Fira del Tomàquet

L’abrerenc Julio García, guanyador del concurs de Pintura Ràpida a l’Oli 2017 amb un quadre de la Fira del Tomàquet

25/07/2017

Per la seva originalitat, bon ús del color i perspectiva

Julio García Iglesias, d’Abrera, va obtenir el primer premi del concurs de Pintura Ràpida a l’Oli celebrat aquest passat diumenge a La Fàbrica. Garcia, que va ser obsequiat amb 600 euros, va plasmar les parades exteriors de la Fira del Tomàquet que va transcórrer durant el mateix diumenge. El jurat va valorar l'originalitat, el bon ús del color i la perspectiva del quadre.

El segon premi va recaure en Joan Vila Arimany, de Sant Quirze del Vallès. Arimany va ser obsequiat amb 300 euros per retratar la bassa de Can Falgar. El jurat va valorar-ne la llum, el color i la bona composició de la pintura. Per últim, el tercer premi, obsequiat amb 150 euros, va ser pel Josep Morales Duque, de Vallromanes, que va plasmar un carreró que fa cantonada amb el carrer Hostalets, al costat de La Fàbrica. El jurat va valorar-ne la seva tonalitat, força, llum i pinzellada.

L’edició d’enguany va comptar amb 11 obres presentades, 15 menys que l’any anterior. Els tres quadres guanyadors quedaran exposats a La Fàbrica fins al 17 de setembre.

Primer premi
Primer premi sencer
Segon premi
Tercer premi
Un total d'onze obres es van presentar al concurs