Portada > Actualitat > Notícies > Dades de recollida de gossos i gats a la via pública per part de la Policia Local durant els mesos de juliol i agost

Dades de recollida de gossos i gats a la via pública per part de la Policia Local durant els mesos de juliol i agost

04/10/2017

Recordatori del protocol d'actuació en cas de trobar-ne

L'Ajuntament de Santa Eulàlia fa pública la llista amb les dades de recollida d’animals de companyia dutes a terme a Santa Eulàlia durant els passats mesos de juliol i agost. Tanmateix, adjunt a aquesta pantalla, us facilitem l’ordenança municipal sobre tinença d’animals.

L'Ajuntament recorda quin és el protocol d’actuació a seguir en cas de trobar animals de companyia a la via pública:

- Qualsevol persona que trobi un animal abandonat a la via pública haurà de trucar a la Policia Local. Aquesta farà la lectura del xip de l’animal i trucaran al seu propietari per tal que el vingui a recollir, sense que això suposi cap cost. En cas de no poder localitzar al propietari, o que l’animal no disposi de xip identificatiu, la Policia contactarà amb l’associació ARBRA per tal que l’animal sigui traslladat al seu refugi, ubicat a la carretera de Sant Feliu km 27,5 (Can Moret), de l'Ametlla del Vallès. ARBRA no recollirà cap animal sense prèvia demanda a la Policia Local o l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Animals de companyia a la via pública

Arxius adjunts