Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obrirà un procés participatiu per decidir el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia

L’Ajuntament obrirà un procés participatiu per decidir el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia

27/10/2017

La Fàbrica acollirà dues sessions informatives, de debat i votació els dies 25 de novembre i 2 de desembre

Els ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia podran decidir quin  és el millor model de  recollida d’escombraries pel seu municipi. Ho faran a través d’un procés participatiu que l’Ajuntament durà a terme a finals de novembre, on sota la pregunta “Quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia?”, hauran de triar entre el model porta a porta o el de contenidors al carrer. Els dies 25 de novembre i 2 de desembre, a les 10 del matí, La Fàbrica acollirà dues sessions per informar i debatre els pros i contres de cadascun dels models. Al final d’aquestes sessions, les persones que hi hagin format part i que siguin majors de 18 anys i empadronats al municipi, podran exercir el seu dret a vot.

Aquelles persones que no puguin assistir a cap de les dues sessions també podran votar de forma presencial dirigint-se a l’Ajuntament entre el 27 de novembre i el 5 de desembre, de 9:00 a 14:00h de dilluns a divendres i de 16:30 a 19:30h dimarts, dimecres i dijous. No obstant, els vots d’aquelles persones que formin part de les sessions de La Fàbrica tindran valor doble respecte a aquelles que vagin a votar a l’Ajuntament, per tal de donar més pes als vots de les persones que hagin rebut informació detallada i que hagin contrastat amb altres participants.

La setmana prèvia al 25 de novembre, totes les llars de Santa Eulàlia rebran un tríptic on s’informarà del procés participatiu i on s’exposaran els pros i contres de cada model. El mateix tríptic comptarà amb una butlleta retallable amb la pregunta i les dues possibles respostes, que servirà com a vot. Un cop més, la família Ronçana serà l’encarregada de liderar aquest procés participatiu donant màxima prioritat a l’opinió de tots els santaeulaliencs i santaeulalienques.

Procés participatiu per decidir el model de recollida d'escombraries