Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis Tardor 2017 reconeixen com a santaeulalienc de l’any al jutge de pau Josep Solé

Els Premis Tardor 2017 reconeixen com a santaeulalienc de l’any al jutge de pau Josep Solé

27/11/2017

El guardó a entitat de l’any s'atorga a Canal SET

La gala dels Premis Tardor 2017, celebrada dissabte passat a la nit i que enguany arribava a la seva cinquena edició, va proclamar santaeulalienc de l’any al jutge de pau Josep Solé. Un premi que reconeix la seva tasca al poble de Santa Eulàlia durant els últims 20 anys. El mateix Solé va reconèixer que la vocació li venia de família, ja que el seu besavi i el seu avi matern també havien exercit l’ofici. Per la seva banda, Canal SET va ser obsequiat amb el premi a l’entitat de l’any gràcies als seus 25 anys de servei com a televisió local de Santa Eulàlia.

En àmbit cultural, el premi al millor personatge va recaure en el guionista Eduard Sola per a la seva implicació en el guió del film cinematogràfic Ebre del bressol a la batalla i de la sèrie Se quién eres. Cal recordar que Sola ja va ser guardonat l’any 2013 amb el premi de santaeulalienc de l’any. El premi a la millor entitat cultural va ser per a la Coral Santa Eulàlia per haver recuperat, 11 anys després, la sarsuela Cançó d’amor i de guerra al Palau de la Música.

En òrbita esportiva, el premi individual va recaure en la patinadora del CPSER, Carla Méndez, després d’haver obtingut una medalla de plata al campionat d’Europa cadet i per la seva primera posició al campionat d’Espanya. El premi a la millor entitat esportiva de l'any va ser pel Club Escola de Bàsquet Ronçana gràcies als títols de lliga aconseguits la temporada passada pel Sots 21 masculí A i el Júnior. Aquesta entitat repetia guardó després de guanyar-lo també l’any 2013.

El premi a la millor empresa del 2017 va ser per Implant Microdent, gràcies a ser un referent en la fabricació de components per a la implantologia oral. L’últim guardó de la nit va ser el d’honor, que va ser per l’exdelegat de l’Associació de Donants de Sang, Eduard Nóbile, donada la seva dilatada trajectòria al capdavant d'aquesta entitat durant més de 40 anys.

La gala, que va ser presentada per el polifacètic Jordi Ciurans, va estar precedida per un sopar on hi van formar part més de 270 comensals i on els plats van estar elaborats per diferents restaurants del municipi, entre els que s’hi trobaven Can Farell, Can Mestret, La Mama, el Renny’s, el Celler d'en Pep i la pastisseria d'en David. Durant la gala van actuar el grup de dansa I-Track, el grup musical The Crab Apples i un duet de dansa contemporània. Els Premis Tardor, un any més, van estar organitzats per Canal Set, Ronçana Comerç Actiu i l'Ajuntament de Santa Eulàlia.

Els guanyadors dels Premis Tardor 2017
Un moment de la gala dels Premis Tardor 2017
Canal SET, entitat de l'any
Eduard Nóbile, al centre, recollint el premi d'honor
Premiats i finalistes, a dalt de l'escenari