Portada > Actualitat > Notícies > La primera sessió de participació per decidir el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia compta amb 110 persones

La primera sessió de participació per decidir el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia compta amb 110 persones

27/11/2017

Aquest dissabte, dia 2 de desembre, segona sessió per informar-se, debatre i votar

La primera sessió de participació per decidir quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia va comptar, aquest passat dissabte al matí, amb 110 persones que van omplir la sala polivalent de La Fàbrica. La sessió, dirigida per l’empresa d’investigació sociològica i de mercats CERES, juntament amb el suport de la consultoria de serveis ambientals SPORA, va comptar amb una primera part on es va informar sobre el funcionament dels contenidors i del porta a porta i on la gent va poder preguntar sobre qualsevol dubte.

Posteriorment, una seixantena de persones van reunir-se en grups de treball per debatre els punts forts i febles de cada model, i on seguidament van posar les idees en comú amb la resta de grups. A continuació, aquestes persones van poder exercir el seu dret a vot, que amb l’objectiu d’incentivar el vot informat van dipositar-lo a l’urna de valor doble.

La propera sessió de participació, on la gent podrà informar-se, debatre i votar, tindrà lloc aquest proper dissabte, dia 2 de desembre, a partir de les 10 del matí, a la mateixa sala polivalent de La Fàbrica. Tanmateix, l’Ajuntament té obert un altre punt de votació que està obert des d’avui mateix i fins al proper 5 de desembre, amb horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 h.

Ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia fent cua per dipositar la seva butlleta
La sala polivalent de La Fàbrica es va omplir de gom a gom
La primera sessió de participació va comptar amb més de 100 persones
Una seixantena de persones van formar part de la sessió de debat
Taula de debat per parlar dels dos models de recollida d'escombraries
Una de les fitxes que els assistents van poder omplir durant la taula de debat
L'empresa d'estudis sociològics CERES va exposar els punts forts i febles de cada model