Portada > Actualitat > Notícies > 547 persones voten en el procés participatiu per decidir quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia

547 persones voten en el procés participatiu per decidir quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia

06/12/2017

El dimarts 12 de desembre es durà a terme el recompte de vots

El procés participatiu per decidir quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia va finalitzar, ahir dimarts a la tarda, amb la participació de 547 persones, que del 25 de novembre al 5 de desembre han pogut votar a les sessions de La Fàbrica o al mateix Ajuntament.

Els resultats es donaran a conèixer el proper dimarts, dia 12 de desembre, a les 12 del migdia, a l’antiga sala de plens de l’Ajuntament. El recompte de vots serà obert al públic. Amb tot, l’Ajuntament vol donar les gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que han volgut expressar la seva opinió mitjançant el vot, per tal de definir quin és el model d’escombraries que més li convé al poble de Santa Eulàlia.

Punt de votació del procés participatiu instal·lat a l'Ajuntament