Portada > Actualitat > Notícies > El bus exprés de la Vall del Tenes amplia el nombre d'expedicions a partir del 8 de gener

El bus exprés de la Vall del Tenes amplia el nombre d'expedicions a partir del 8 de gener

04/01/2018

El servei que comunica amb Barcelona passarà de 27 a 43 desplaçaments al dia

A partir del proper dilluns, dia 8 de gener, es posaran en servei noves expedicions de la línia de bus e7 de la xarxa Exprés.cat, passant de les 27 expedicions per dia actuals a les 43 expedicions per dia. La distribució serà de 21 expedicions en sentit Vall del Tenes i de 22 en sentit Barcelona, representant això un increment d'un 60% del servei, i que facilitarà encara més els desplaçaments dels habitants de les poblacions del Corredor del Tenes. Tanmateix millorarà el confort dels desplaçaments, reduint les aglomeracions que es produeixen actualment en algunes franges horàries, degut a l’increment de passatge que està tenint la línia e7 des de la seva posada en marxa.

Adjunt a aquesta pantalla pots trobar els nous horaris a partir del 8 de gener i un gràfic amb l'evolució d'aquest servei en els darrers anys.

Bus exprés e7
Evolució del bus exprés e7

Arxius adjunts