Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Medi Ambient durà a terme el taller de compostatge casolà el dissabte 10 de març

La Regidoria de Medi Ambient durà a terme el taller de compostatge casolà el dissabte 10 de març

20/02/2018

Encara hi ha la possibilitat de sol·licitar compostadors

La Regidoria de Medi Ambient durà a terme el proper dissabte 10 de març, a les 10 del matí a La Fàbrica, el taller de compostatge casolà. La sessió servirà per fer entrega d’aquests recipients a totes les persones que l’han sol·licitat, i a més a més es durà a terme formació teòrica i pràctica.

Des de la Regidoria es vol aprofitar per recordar que encara queden disponibles compostadors de forma totalment gratuïta, i que la manera d’obtenir-los és omplint una instància genèrica de forma on line o bé dirigir-se de forma presencial a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Santa Eulàlia. Aquelles famílies que facin ús d’aquests compostadors tindran un descompte del 15% en la taxa d’escombraries. Si a més a més, es fa ús del carnet de la Deixalleria, el descompte d’aquest rebut pot incrementar-se fins al 25%. Cal recordar que, a dia d'avui, 225 famílies de Santa Eulàlia ja fan ús de compostadors.

Adjunt a aquesta pantalla trobareu una guia per tal de resoldre qualssevol dubte sobre el compostatge casolà.

Arxivat a: General
Taller de compostatge casolà de l'any passat

Arxius adjunts