Portada > Actualitat > Notícies > Les obres del camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt començaran a mitjans de març

Les obres del camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt començaran a mitjans de març

22/02/2018

Els treballs tindran una durada de 5 mesos

Ahir dimecres, la Diputació de Barcelona va reunir-se amb diferents tècnics municipals de l’Ajuntament per acabar d’ultimar els detalls a l’hora d’iniciar les obres que han d’unir Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt a través d’un camí de vianants. A la reunió també hi va assistir l’empresa constructora AMSA, que serà l’encarregada de dur a terme l’execució dels treballs. Segons la Diputació, les obres començaran a mitjans del proper mes de març i la durada d’aquestes serà de 5 mesos.

Durant la trobada es va explicar que el trànsit per aquest tram de la carretera serà alternatiu en moments puntuals del dia, evitant així la congestió de vehicles en hores punta. També es va abordar el tema paisatgístic, preservant aquell arbrat considerat d’importància, així com es manté la bassa de Can Falgar eixamplant pel seu pas una part de la carretera. Durant els treballs, tanmateix, s’aprofitarà per fer passar de forma soterrada la fibra òptica, el gas natural i una línia elèctrica de distribució de baixa tensió.

El camí de vianants, que s’ubicarà al marge esquerra de la carretera de Barcelona BV-1435 en direcció a Lliçà d’Amunt, tindrà una llargada de 703 metres i una amplada de 2,5. El cost d’execució de les obres serà de 446.490 euros, un 33% menys de l’import licitat en un principi. Segons el conveni signat, l’Ajuntament de Santa Eulàlia aportarà 67.292,90 euros, mentre que la resta anirà a càrrec de la Diputació.

Arxivat a: General
El futur camí de vianants passarà per aquest tram
Reunió entre Diputació, AMSA i tècnics municipals de l'Ajuntament
Reunió entre Diputació, AMSA i tècnics municipals de l'Ajuntament
Reunió entre Diputació, AMSA i tècnics municipals de l'Ajuntament